Bikefit og cykelskade

Nordisk Osteopati leverer osteopatisk behandlinger til Fitbikes kunder. Vores samarbejde sikrer at du får det mest optimale ud af dit bikefit. Vores løsning er især til dig, der skal tilbage efter en skade. Eller dig, der bliver ved med at få belastningsskader på cyklen. Mens Fitbike sikrer, at du sidder perfekt på din cykel, sikrer Nordisk Osteopati, at din krop kan performe så optimalt som muligt igen.

Bestil tid i dag  hos Nordisk Osteopati på 31317730

Du finder Nordisk Osteopati i: AlbertslundFrederiksbergHillerødHørsholmSøborg

Osteopati og Bikefit

Meget kan hentes ved at rette dig på cyklen, men hvis der er for mange forhindringer i din krop  skal dette tages i betragtning for det bedst mulige resultat.  Det særlige ved cykelsport er, at cykling foregår i det der kaldes en lukket ledkæde. Det betyder, at når du sidder på din cykel, er det cyklens indstillinger, der langt hen ad vejen styrer hvilke arbejdsforhold du skal præstere under. Derfor skal cyklen være indstillet individuelt og meget præcist, så der kan tages hensyn til eventuelle skævheder hos dig – cykelrytteren.  Men til tider er dette ikke nok. Hvis det er din krop, der ikke har den fornødne frihed / fleksibilitet, så er det ikke altid tilstrækkelig at rette cyklen, vi skal også rette rytteren. Her kommer Nordis Osteopati i spil. Vi har igennem flere år arbejdet med cykelryttere og triatleter bl.a. via sponsorater – mange i samarbejde med Roger Kormind. Vi er derfor vant til at se problemer, skader og udfordringer ifm. cykling.

mave-495x400

Hvad er osteopati?

Osteopatien er en 5-årig uddannelse (hos Nordisk Osteopati har vi taget den efter vores uddannelse som fysioterapeuter). Osteopatiens filosofi er, at kroppen hænger sammen som en helhed, hvor alle systemer og elementer har en opgave for at kroppen kan performe så optimalt som muligt. Vores behandlingsmetoder er manuel behandling (hvor vi bruger vores hænder til at løsne for uhensigtsmæssige restriktioner), samt undervisning og vejledning i hvordan kroppen fungerer og hvordan man får det mest ud af den. Alt hvad vi foretager os underbygges af en sundhedsvidenskabelig tilgang, som fortsat bekræftes via vedvarende forskning.

Vores unikke samarbejde med Fitbike og Roger består af workshops og supervision hvor vi lærer af hinandens viden og erfaringer.

Følgende top triatleter sponseres og behandles af Fitbike og Nordisk Osteopati

Sponsorater