Om Fitbike

 

Jeg er en professionel bikefitter med lokale i København.  Jeg er een af landets mest erfaren bikefitter  med en lang special-uddannelse fra Specialized Body Geometry University og har arbejdet seriøst med bikefitting siden 2008.

Jeg er selv motionist på racer og Gravel.  Jeg har været medejer af cykelbutikken ride4fun, hvor jeg til dagligt stod for bikefitting i København.

Uddannelse:

2008 – 2010 Grunduddannelser i bikefit hos Specialized Body Geometry bikefit.

2010 – 2012 Master kurser i bikefitting.

2015 Certificeret bikefitter af Specialized – Det højeste niveau, man kan opnå og kun forbeholdt få bikefittere.  (Vi er tre bikefittere fra i hele Norden, der har opnået dette niveau.  Det har vi diplom på!)

 

Erfaring

Siden 2008 har jeg i gennemsnit bikefittet 200 ryttere pr. sæson.
Hvert bikefit har involveret en ny person med sin individuelle kropsbygning og sine individuelle målsætninger. Ikke to personer er ens.
Læs under Referencer, hvordan andre cyklister har haft gavn af et bikefit hos mig

Specialisering

Skadesforebyggelse:
Jeg begyndte tidligt at interessere mig for skader og skadesforbyggende bikefitting og har specialiseret mig i dette område.
Har du cykelrelaterede skader, kan jeg tilbyde et forløb i samarbejde med fysioterapi og osteopati-klinikken Nordisk Osteopati, hvor vi i fællesskab stiller diagnosen og lægger en efterfølgende behandlingsplan for dig.  Vil du tilbage på cyklen efter en skade så læs her:

Triathleter:
En stor del af min erfaring har jeg fået gennem arbejdet med triatlether, og derfor kender jeg til de udfordringer, som triathleter har dels i forbindelse med springet fra en disciplin til en anden, dels i forbindelse med et forkert cykelvalg.

Bestil et bikefit.  Ring til 20810506 eller skriv til roger@fitbike.dk

 image1Roger Kormind, f. 1961