Om Fitbike og cykelskader

Cykelskader kan sætte en stopper for sæsonen

Skadesforebyggelse:
Jeg har specialiceret mig i ryg, knæ, lændeskader og skadesforbyggende bikefitting.
Har du cykelrelaterede skader, kan jeg tilbyde et forløb i samarbejde med fysioterapi og osteopati-klinikken klinik.dk, hvor vi i fællesskab stiller diagnosen og lægger en efterfølgende behandlingsplan for dig.  

Mit navn er Roger Kormind.  Jeg er en professionel bikefitter med lokale i Hellerup  med bl.a. speciale i cykelskader. Jeg er blandt landets mest erfaren bikefitter med en special-uddannelse fra Specialized Body Geometry Fit University, der er én af den ældste og mest gennemtestede bikefitting-systemer, der især fokuserer på cykelskader. Jeg har arbejdet med bikefitting siden 2008 med rytter på alle niveauer og alle disciplinerBikefitting handler i høj grad om at forstå og arbejde med kroppens fysiognomiske og motoriske funktioner.  Min uddannelse fokuserer i høj grad på de anatomiske funktioner af musklerne, sener og led, knogler og hæftninger af disse og hvordan de enten styrker eller hæmmer dit tråd.  Derfor indgår der en meget grundig undersøgelse af din krop før selve bikefittet på din cykel.

Uddannelse:

  • 2008 – 2010 Grunduddannelser i bikefit hos Specialized Body Geometry bikefit.
  • 2010 – 2012 Master kurser i bikefitting.
  • 2015 Certificeret bikefitter af Specialized – Det højeste niveau, man kan opnå og kun forbeholdt få bikefittere.  (Det har vi diplom på!)

Erfaring

Siden 2008 har jeg i gennemsnit bikefittet over 200 ryttere pr. sæson.
Læs under Referencer, hvordan andre cyklister har haft gavn af et bikefit hos mig

Specialisering

Triathleter:
En stor del af min erfaring har jeg fået gennem arbejdet med triathleter, og derfor kender jeg til de udfordringer, som triathleter har dels i forbindelse med springet fra en disciplin til en anden, dels i forbindelse med et forkert cykelvalg.

Bestil et bikefit.  Ring til 20810506 eller skriv til roger@fitbike.dk