Priser/Kontakt

  • Racercykel, Cross eller Gravel: Kr. 2.000,-

  • Racercykel med tribøjler: Kr. 2.200,-

  • Tri – enkelstartscykel: Kr. 2.500,-

Bikefits tager mellen 2-3 timer.  De inkluderer en mulighed for et re-fit, hvis noget skal tilrettes.  Det inkluderer også at, skal du behandles for en muskelskade, eller at du i en rum tid skal øge din fleksibilitet, kan du komme igen for re-fittes. Derudover skal der beregnes udgifter til til eventuel ny sadel, såler, frempind eller klamper.

Til et bikefit skal du medbringe din cykel, stramtsiddende cykeltøj med korte ben og cykelsko.  Sørg for din kæde og kassette er ren og at du ikke har jord under dine klamper.

Cykel nr. 2:

Er du blevet bikefittet hos Fitbikeog har endnu en cykel du gerne vil have bikefiittet, gæder følgende priser (inkl. refit, hvis du har købt en ny cykel): Racer/mtb kr. 1.000,-  Tricykel kr. 1.500,-

Medbring gerne en drikkedunk og eventuel håndklæde.

Fitbike er mobil og jeg kan stille udstyret op og foretage bikefits privat, i en klub eller en virksomhed.  Det kræver min 3 personer og i Storkøbenhavn.  Udenfor Storkøbenhavn aftales særskilt.

Kontakt bikefitter Roger Kormind for at booke eller forhøre dig om et bikefit eller om virksomhed/klub bikefit.

Mobil: 20810506

Email: roger@fitbike.dk

Danske Bank  Reg. 0274 4595488036

Fitbike holder til i

Trek Bicycle Store Copenhagen
Strandvejen 60 st. tv.
2900 Hellerup

GAVEKORT

Glæd en ven eller familiemedlem med et gavekort til bikefitting hos Fitbike.  Det er den perfekte gaveide til cykelenthusiasten.  Give et gavekort til en fødselsdag, studentergave eller som gave til en betroet medarbejder eller kollega.  Hvis du ønsker at bestille et gavekort til et bikefit, så send en email til roger@fitbike.dk med det beløb du ønsker at give, samt navnet på modtageren.  Så emailer vi det  som “print selv”.

Racercykel eller mountainbike: Kr. 2.000,-

Racercykel med tribøjler: Kr. 2.200,-

Tri – enkelstartscykel: Kr. 2.500,-

Indsæt beløbet til Danske Bank  Reg. 0274  Konto. 4595488036

Gavekortet sendes når vi har modtaget din indbetaling. Gavekortet er personligt og kan ikke ombyttes til kontanter.

Scroll to Top