fitbike Bikefitting Professionel bikefitting Hvad får du ud af et bikefitHvorfor Bikefit

Book et Bikefit

Priser

Hvorfor blive bikefittet

I bikefitting optimerer du din position på cyklen. Det betyder mere fart, bedre komfort og bedre udnyttelse af dine muskler.
Det gælder uanset, om du er eliterytter, motionist eller hverdagspendler.

Skader?

Jeg har specialiseret mig i ryg, knæ, lændeskader og skadesforbyggende bikefitting med en special-uddannelse fra Specialized Body Geometry Fit University, der er den ældste og mest gennemtestede bikefitting-system, der især fokuserer på cykelskader. Uddannelsen og bikefittet udspringer i forundersøgelsen af din krop; dine led og smidighed, din biomekanik, styrke i led, asymmetri i dine bevægelser og især din krops begrænsninger. Disse vigtige faktorer indgår i en helhed, der giver de vigtige informationer til mig til selve bikefittet på cyklen.


Et bikefit hos Fitbike handler i særdeleshed om at gøre dig skadesfri. Har du allerede en skade, er bikefitting en vigtig medspiller i din behandling,
eventuelt sammen med et besøg hos en fysioterapeut eller en osteopat.


Gener eller smerter?

Gener eller smerter fra lænd, knæ, hænder, fødder eller nakke fratager dig muligheden for at træne meget og cykle langt. I bikefittet sørger vi for, at din position på cyklen er indstillet til lige netop at tilpasse sig din kropsbygning, din fleksibilitet og dit fysiske niveau. Det er ”ægteskabet” mellem dig og din cykel.


Hurtigere og længere?

Bikefitting handler også om fart og aerodynamik på cyklen. I bikefittet maksimeres din evne til at træde med fuld muskelstyrke. Ved at udnytte musklerne korrekt i trådet, træder du med flere watt og undgår tidlig træthed i musklerne.
Eksempelvis er din klampeposition vigtig. Fitbike samarbejde med et af de førende producenter af klampe tilbehør. https://mid-foot-cycling.com/


Triathlet?

Ofte vil den sammenpressede stilling på cyklen forhindre triathleten i at kunne rette kroppen fuldt op til løbeturen. Træthed, nakke-skulderømhed og mindre fleksibilitet i lænden er ikke en god cocktail, når man skal løbe. Jeg arbejder en del med triathleter på alle niveauer, og mit mål er ikke kun at gøre dem hurtigere på cyklen, men også hurtigere på løbeturen.  Jeg fokuserer på rytterens overall siddekomfort kombineret med en effektiv udnyttelse af bestemte muskler, så man er maksimalt frisk til løbeturen, når cyklen stilles i T2.

Målet er, at du får en større glæde og lyst til at tilbringe flere timer på cyklen. Derfor kan alle få glæde af et bikefit, uanset niveau.

Book et bikefit. Ring til 20810506 eller skriv til roger@fitbike.dk

Scroll to Top