fitbike Skader Professionel bikefitting Hvad får du ud af et bikefitHvorfor Bikefit

Book et Bikefit

Priser

Skader

Der er intet der er så enerverende end at må indstille cyklingen pga. en skade eller gener på knæ, lænden eller nakken. Det system jeg er uddannet i og har praktiseret siden 2008, handler især om at forebygge og afhjælpe skader og gener. Det bygger på et forløb, der er udviklet af Dr, Andy Pruit fra Boulder City Center for Sports Medicine. Dr. Pruit behandlede mange løber og cykelmotionister med skader. Selv var han en habil rytter og interesseret i at sammensætte et system, der kunne undersøge kunders skavanker/skader. Hans biomakiniske forståelse samt cykelerfaringgjorde, at han sammen Specialized i 90'erne, kunne udvikle det første komplette bikefitting system. Systemet er fortsat moderen over alle alle bikefit-metoder. Jeg har nørdet skridtet videre. Siden 2013 har jeg specialiseret mig i ryg, knæ og lændegener og har i tillæg udviklet mit eget bikefitting. Min tilgang handler især om at vurderer din fleksibilitet. Skader og gener opstår når kunden ikke har tilstrækkelig mobilitet, men tvinger muskler og led ud i stillinger, der presser knogler i yderpostioner, som skaber smerte og i værste fald inflammationer.

Har du cykelrelateret skader, der ikke afhjælpes af et bikefit alene, kan jeg tilbyde et forløb i samarbejde med fysioterapi og osteopati-klinikken klinik.dk, hvor vi i fællesskab stiller diagnosen og lægger en efterfølgende behandlingsplan for dig.


Anmeldelse af Mads Eriksen

Der er et før og et efter 2017 hvor jeg for første gang fik foretaget et bikefit af Roger Kormind. Væk er de evindelige skavanker i knæ-, ryg- og lænde-region, uagtet om jeg er afsted på racercykel eller mountainbike. Sidenhen har tre af mine cykler været under hans kyndige behandling, og det har været alle pengene værd (og mere til) hver gang.


Fagligt er Roger uhyre kompetent og vidende, og tilmed overmåde opmærksom på ens skadeshistorik, fysiognomi og præferencer når det kommer til selve indstillingen af cyklen. Hele oplevelsen er gennemført professionel, og omfatter i øvrigt også forundersøgelse af ens fulde bevægeapparat. Dertil kommer at Roger som person er meget behagelig og beredvilligt stiller sig til rådighed i tilfælde af opfølgende spørgsmål.


Under man sig selv en fornuftig cykel (om det så er race, mountainbike, gravel, tri eller en helt femte slags) bør man også unde sig selv et besøg hos Roger.

Scroll to Top