Referencer & Anmeldelser

Kunder:Samarbejdspartnere og erhverskunder:

Julius Johansen – Team Intermarché

Tusnelda Svanholmer
            Bagsværd Atletik Club
Mathias Larsen junior verdensmester landevej Team Coloquick             TriX 14
Janni Bormann – 7 dobbelt baneverdensmester            Team Rynkeby
Lars Maagaard – Cycling Planet            Kaiser Sport & Ortopædi
Sebastian Lander            Klinik.dk
HKH Kronprins Frederik            HMTBK
Dennis Ritter            Saxo Bank
Carol Rasmussen – XTERRA Verdensmester            Skovshoved T K
Rasmus Henning            CyclingTours
Nils Eigil Bradtberg             Accura Advokater
ABC Elite holdet 2014 – 19 ryttere            Team Coloquick
Stine Bækgaard Olsen – Triathlet.            Cycling Planet
Cat Marie Grage            Tour de Lunger
Casper Stenderup – Danmarksmester i kortdistance tri 2016            Danske Bank
Mia Nielsen – top 5 triathlet i sin age group i DK            TDC
Kristina Beckendorff – Triathlet 
Nicholas Sroczynski – Triathlet 
Niels Nielsen – TriX-14 
Que Son Vu – Triathlet 
Heidi Kristoffersen – RAAM 2018 
Jennifer Bach – TriX 14 qualifier ved KONA IM 
Bubber 
Claus Elming 
Sadelkonsulent for Jan Larsen – RAAM 2013 
Sadelkonsulent for Michael Mørkøv 
Anders Glümer – Ekstrem triatlet 
Jacob Elkjær  


Bestil et bikefit.  Ring til 20810506 eller skriv til roger@fitbike.dk

Kundeanmeldelser:

Hey Roger.
Jeg skrev godt nok at jeg først ville give dig feedback når jeg havde kørt en 100+tur men efter 2×33 km idag kan jeg godt med absolut sikkerhed sige at det du har gjort og fortalt mig, jeg skal gøre er mere end guld værd.
Alt er blevet super forbedret, min gennemsnitshastighed (på trods af kun 5 timer søvn i nat og en hård arbejdsdag) er steget med omkring 5 km/t og efter lidt “frivillig tvang” er min favoritkørestilling nu med hænderne nede i bøjlerne ?
Det er tydeligt mærkbart at mine muskler arbejder langt mere optimalt end før.
5/5 soleklare stjerner til dig ?
 Vh Thomas Qvistorff
 


“Jeg gav mig selv årets bedste gave da jeg i foråret bestilte et bikefit hos Roger forud for køb af ny racercykel. Efter et videnskabeligt og professionelt forløb fik vi først fundet og derefter indstillet den helt rette cykel, resulterende i at jeg netop har gennemført min første landevejssæson i mands minde uden skyggen af ryg- eller knæ-problemer. Udover at være rart og behageligt selskab er Roger gennemført kompetent i sin egenskab af bikefitter og genuint interesseret i din cykel fysiognomi og skadeshistorik. Ligesom de mange halv- og hel-professionelle han har i sin stald skal jeg ingen andre steder hen før han går på pension”

Mvh

Mads Eriksen

Artikel skrevet af Stine Bækgaard;

Som kvalificeret til Kona Ironman til oktober er det vigtigt for mig, at et bikefit bliver lavet hos én, som inkluderer et sundhedsmæssigt perspektivet.  Min krop er en toptunet maskine og cyklingen, som er det, jeg bruger mest tid på i et race, skal bare fungere.  Derfor valgte jeg mit bikefit v/Roger Kormind.  Han ser helheden, ved at integrere hvordan ens krop er bygget, sammen med aerodynamik. Således jeg som triatlet er i stand til at bruge mine muskler optimalt, så jeg er klar til at løbe efter at have siddet på cyklen i mange timer. Roger tænker også ens kapacitet for luft, med indover. Luftvejene skal have fuldt udbytte og dermed skal kroppen ikke være lukket for meget sammen.  Filosofien er enkel; jo mere komfortabelt og afslappet du sidder på cyklen – uden at gå på kompromis med aerodynamikken, desto mere overskud har du til at løbe.

Bikefittet startede med at Roger spurgte ind til skader, – nogle skavanker han bør kende til og hvordan jeg befandt mig på min tricykel. Jeg skulle så lave forskellige øvelser som led i de mange pre-fit undersøgelser (jeg tror over 20 forskellige undersøgelser), for Roger kunne se min fleksibilitet og mobilitet. Alt bliver dokumenteret grundigt. Ud fra det kunne han indstille cyklen korrekt for mig og sætte klamperne korrekt på, – det åbenbart ikke bare lige til.  Sadlens højde og nøjagtig placering var bestemt ud fra, hvor effektivt jeg kunne træde ud fra mine specifikke benlængder og tricyklens geometri. 
Jeg har døjet med nakkesmerter, så bøjlerne blev rykket længere fra hinanden. Det gør samtidig, at jeg kan slappe mere af i nakke/skuldre.  Mine arme og ben er nu parallel.  Når Roger så på mig forfra, kunne han konstatere, at i den nye stilling dækkede mine arme for mine lå, hvilket gør mig mere aerodynamisk, fordi vinden ikke først skal forbi armene og derefter bliver bremset af benene. Bøjlerne pegede også lidt nedad. De er nu vandrette, hvilket kan modvirke mine smerter i nakken.
Fordi jeg dyrker triathlon på et efterhånden højt niveau, har vi valgt at jeg ikke må gå helt på kompromis på komfort og aerodynamik. Jeg skal være aerodynamisk, men Roger gør det uden at begrænse min vejrtrækning og min mobilitet.

Jeg har fået en sål i mine sko, fordi jeg har en høj svang og dermed er der meget spildkraft i mit tråd. Sålen giver støtte i svangen, så jeg kan træde med hele foden og dermed få ekstra watt gratis. BONUS!  Og samtidig sørger sålerne for at stabilisere mine knæ og derved undgå fremtidige knæskader
Hele processen for dette bikefit er anbefalelsesværdig, for dig der vil have fuldt udbytte på cyklen. 

Kære Roger

Tak for bikefitting i marts med at optimere min hverdags cross cykel, som jeg bruger til almindelig træning på landevej og i skoven.

Siddestillingen var ikke god, uden at jeg kunne finde årsagen. Nu fungerer det efter en række mindre justeringer. Som du nævnte, var sadelhøjden i udgangspunkt korrekt, men alligevel kunne vi finde mange små ændringer på mellem 0,5-2 centimeter, som til sammen gav et bedre resultat.

Ændringerne var: En lidt højere og mere fremadrettet position, mere balance i foden ved hjælp af anatomisk korrekt inder sål, skifte til anatomisk sadel, samt en balanceret position i samspillet mellem styrets højde og sadlens højde.

Efter at have vænnet mig til det, var positionen på min gamle racercykel anno 1999 – som fortsat kører upåklageligt – ikke længere optimal, selv om rammen er håndbygget efter mål. Positionen føltes for lav og sadlen relativt langt tilbage. Fint til at sidde i et felt og godt for at få en flad position, men et dårligere tråd, hvor trykket på pedalerne mindede om en romaskine, hvis ikke klamperne under skoen var sæt længst fremme.

Min racer og sko er nu sat op efter samme retningslinjer, sadlen er kommet i neutral position 1,5 centimeter længere fremme og 1,5 centimeter højere. Det gør en stor forskel og virker nu rigtigt.

Summa summarum; absolut pengene værd, også for erfarne cyklister med løbserfaring.

Mvh Christian J.

Motionist/tidligere A-rytter

Scroll to Top