Mobil bikefitting

Mobil bikefitting – Fitbike kommer ud til jer

Er I flere, der vil bikefittes på én gang? Er I presset for tid?  Så kan Fitbike tilbyde mobil bikefitting.
Tilbuddet gælder både virksomheder, cykleklubber og private, hvor minimum 3 ryttere ønsker bikefitting samme dag. Hver bikefitting tager ca. 2 timer.  Mobil bikefitting tilbuddet er med kørsel i Storkøbenhavn.  Udover Storkøbenhavn, aftales nærmere.

Min bikefitting har 3 trin:

  • Prefit interview: Her spørger jeg ind til din cykelerfaring, din form, din skadeshistorik og dine fremtidige mål.
  • Prefit undersøgelse: I en grundig 21 punkts undersøgelse fokuserer vi på din krop. Vi skal kigge på din siddeknude-bredde, din svanghøjde og din fodstilling, din fleksibilitet og dine knæ. Ligeledes ser vi efter, om du skulle have en benlængdeforskel, en skæv ryg eller en skæv hofte.  Lider du under lændesmerter eller nakke-skuldersmerter i forbindelse med din cykling, vil dette også indgå i undersøgelsen. Viser det sig at du har brug for en fysioterapeut/Osteopat henviser jeg til min samarbejdspartner på https://www.klinik.dk/
  • Bikefittet: Din cykel og dit udstyr tilpasses til dig. Erfaringerne fra Prefit interviewet og Prefit undersøgelsen skal nu anvendes til målinger af den korrekte sadelhøjde og sadelplacering, samt frempindslængde og frempindsvinkel. Allerede under bikefittet vil du mærke de forskelle, den eventuelle nye sadel, sadelhøjde eller frempindslængde har på dit tråd og din komfort.  Til sidst laver jeg en knæ-analyse og efterfølgende justeringer, der sikrer, at du træder mere effektivt og uden fremtidige skader, fx arbejder vi med såler i dine cykelsko eller kiler under forfoden. Undervejs hjælper jeg dig med instrukser om, hvordan det er mest hensigtsmæssigt at sidde for at udnytte dine muskler rigtigt og mindske de stillinger, der gør dig træt i hænderne, skuldrer og lænd.
 
Mobil bikefitting: test af fleksibilitet
Mobil bikefitting har alt udstyr

I skal medbringe jeres egen cykel, cykelsko, cykeltøj (korte cykelbukser og tætsiddende jersey). I skal stille et lokale til rådighed på ca. 4×3 meter med plant gulv.  Mobil bikefitting kan finde sted:

Hverdage: 10.00-18.00

Ring på tlf. 20810507 eller skriv til mig på roger@fitbike.dk og aftal nærmere

Scroll to Top